Strak pleisterwerk in Den Haag

Heeft uw nieuwbouwwoning kale gipsplaten? Of wilt u de muren van uw woning egaal maken? Schakel dan de stukadoors van ons stukadoorsbedrijf in. Wij zorgen er met professioneel pleisterwerk voor dat uw wanden of plafonds in Den Haag weer strak zijn.

Pleisterwerk als basis

Pleisterwerk is een uitstekende basis voor veel afwerkingsmethoden. Het is mogelijk om afgewerkte muren te verven, te behangen of zelfs te betegelen. Wel duurt het vaak zes maanden voor het pleisterwerk om volledig te drogen.

U kunt verder kiezen voor sierpleister of beton ciré. Elke methode heeft een andere uitstraling en creëert een andere sfeer in uw woning. Onze stukadoors hebben  veel ervaring met verschillende afwerkmethoden na pleisterwerk. Zij vertellen u graag over de voor- en nadelen van elke methode. Zo weet u waar u voor kiest.

Kom in contact

Wilt u meer weten over pleisterwerk in Den Haag? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel naar ons telefoonnummer om een afspraak te maken of vul ons afsprakenformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.