Beton Ciré bij u in Den Haag?

Een nieuwe trend op het gebied van stucwerk is Beton Ciré. Dit is een Franse term voor ‘gewreven beton’. Dit is een vorm van betonstucwerk en is uiterst geschikt voor in de badkamer of keuken. Dit is vooral omdat deze vorm van stucwerk goed samengaat met water. Maar ook uw woonkamer kan het een moderne uitstraling geven.

Waarom deze vorm van stucwerk?

Beton cire badkamerEr zijn ontzettend veel voordelen verbonden aan Beton Ciré. Door de volgende eigenschappen wordt deze vorm van betonstucwerk steeds vaker toegepast:

  • Slijtvast
  • Watervast
  • Naadloos
  • Hygiënisch

Doordat het watervast is, wordt Beton Ciré vaak toegepast in badkamers. Bovendien is het slijtvast waardoor het lang mooi blijft en doordat er geen naden zijn krijgen bacteriën geen ruimte om zich te nestelen. Door de samenstelling van het materiaal is Beton Ciré erg hygiënisch. Dit scheelt u dus ook veel schoonmaakwerk.

Een moderne look

Naast de goede eigenschappen ziet het er ook nog eens zeer modern uit. Bent u al fan van deze betonlook? Maak dan direct een afspraak in Den Haag en voordat u het weet kunt u ook genieten van de voordelen van Beton Ciré.